Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

SE UCH, DK UCH Black Blossom Sir Uolevi

 

 

Olle på rasspecialen i Gränna 2011/ Foto; Pia Juhlin

Olle är en härlig kille som vi hämtade hem från Black Blossoms kennel i Mora dagen innan midsommarafton 2007. Vi har gått valpkurs & fortsättningskurs allmänlydnad.

Planer för 2009 är att vi ska gå agility-kurs. Under 2008 har vi varit på en hel del utställningar där har han fått flera Hp & 1 Ck & Bhkl. 2:a & R-cacib som bäst :)

Det känns som om 2009 har varit Olles utställningsår!! Han plockade sina cert på de 3 första öppenkl. utställningarna han ställdes på. Och blev även BIR & BIM, debuterade i Championklass på hemmaplan Ronneby Brunn & blev BIR där.

På ras-specialen i Mjöhult blev han BIM. 


Han har även hunnit bli pappa till 7 underbara valpar på Kennel Black Tracks i Dalby 4 flickor & 3 pojkar. 1 av pojkarna bor med oss & pappa Olle, Black Track´s Nougat "Albin" heter han.

Kennel Whipped Cream på Öland har fått 6 st. valpar efter min Olle, 5 ljuvliga pojkar & 1 ljuvlig liten tjej. 

 

Vad har Olle hittat på 2010, han ställdes ut väldigt mycket 2009 & blev även Årets Hane 2009 i Slk södra

Detta året tänkte vi ta det lite lugnare med utställning, han anmäldes till en utställning i Danmark, Hilleröd. Och vi var där 1 maj, han "knep" certet & blev Dansk Champion!!!

Han har även haft dambesök, Black Blossom Lady Christine från Kennel Black Track's var här i april & i torsdags 17 juni föddes 6 fina valpar hos Annika på Kennel Black Track's. Det var 3 hanar varav en är brun med tecken & 2 svarta med tecken. Tre tikar där en är brun med tecken & två svarta med tecken

Kan väl inte bli jämnare kull än så!!!

.


Visit Kul Med Hund